Prive Sauna Akwa > Last Minute Prive Sauna > Last Minutes Everberg >

PRIVE Sauna AKWA

Wellness voor lichaam en geest

Klassieke relaxatiemassage


 

De alledaagse beslommeringen zijn soms te veel van het goede. Lekker gaan liggen en een bekwame massagetherapeut van prive sauna Akwa een half of een heel uur aandacht aan je lichaam doen besteden, kan een wereld van verschil maken.

Zweedse massage

De klassieke relaxatiemassage (of Zweedse massage) van prive sauna Akwa draagt bij aan het welbehagen en brengt uw lichaam en geest in harmonie. Het is een doeltreffende manier om tot rust te komen. Afvalstoffen worden afgevoerd, stijve spieren worden losser, het denken wordt rustiger. Er zijn nog veel meer positieve effecten van een relaxatiemassage. U voelt zich bewust één met uw lichaam. De energie stroomt vrijer door uw lichaam en het evenwicht herstelt zich. Lichaam en geest krijgen de kans om te ontspannen door het gebruik van verschillende massagetechnieken met een aaneenschakeling van vloeiende bewegingen. De relaxatiemassage van prive sauna Akwa is een volledig manuele massage. Uw lichaam wordt door bekwame, knedende, zachte en warme handen behandeld. Dit zorgt voor een ongelooflijk weldadig gevoel van ontspanning. 

Een relaxatiemassage van Akwa kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een gelaatsverzorging of een prive wellness arrangement.

Zeg neen tegen stress en vermoeidheid en maak vandaag nog een afspraak voor een verkwikkende relaxatiemassage van Akwa.


Prijs: 35€ voor 30 minuten

          65€ voor 50 minutenrelaxatiemassage

De klassieke massage van Prive Sauna Akwa ontknoopt uw lichaam en doet u heerlijk ontspannen


massage vanavond?Terug naar Massages

Terug naar Prive Sauna Akwa