Akwa  
Relax Suites Relax
 

Reservatie 

Réservation
We leven in een wereld waar er veel van ons verwacht wordt. Er is bijna geen tijd om aan jezelf te denken, wat uiteraard zijn gevolgen heeft voor onze gezondheid. Op zich is er niks mis met stress, omdat het je aanspoort om door te zetten, om te volharden. Maar op de lange termijn kan het klachten veroorzaken waaronder spierpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. 


De tijd nemen om te relaxen is niet enkel voor ontspanning op het moment zelf maar ook op langere termijn. De voordelen op de algehele gezondheid en welzijn zijn enorm, om nog maar te zwijgen over de voordelen voor je mindset en humeur. 
Boek dus snel een relaxmoment of overnachting en neem die tijd voor jezelf en je lichaam.


Staat uw gewenste datum er niet bij? Neem dan even met ons contact op via telefoon 0468.24.39.24 of 02.304.00.95 of via mail info@akwa.be

Beschikbaarheid en Last Minute Akwa Everberg? 0468.24.39.24
Nous vivons dans un monde où on attend beaucoup de nous. Il n'y a presque pas de temps pour penser à soi, ce qui a bien sûr des conséquences sur notre santé. En soi, il n'y a rien de mal avec le stress, car il vous pousse à persévérer. Mais à long terme, cela peut provoquer des plaintes, notamment des douleurs musculaires, des maux de tête et de la fatigue.

Prendre le temps avec un moment bien-être n'est pas seulement une question de détente. Les avantages sur la santé et le bien-être en général à long terme sont énormes, sans parler des avantages pour votre état d'esprit et votre humeur.
Alors réservez rapidement une suite privée chez Akwa et prenez le temps pour vous et votre corps.

La date n'est-elle pas répertoriée? Contactez-nous par téléphone 0468.24.39.24 ou 02.304.00.95 ou par mail info@akwa.be

Disponibilité et last minute Akwa Everberg? 0468.24.39.24


Akwa

Spechtenstraat 18

3078 Everberg

0468.24.39.24


 
 
E-mailen
Bellen
Instagram